F 1201 je najveći model iz F serije manjih zvučnih kutija. Iako kompaktnih dimenzija, kutija je jako glasna sa vrlo dobro izbalansiranim frekvencijskim odzivom. Ne zahtjeva upotrebu nikakve korekcije signala niti ne sadrži pasivni EQ čime zadržava faznu koherentnost i dobar tranzijentni odziv. Visoka crossover točka između 12“ bas-srednjetonca i 1“ visokotonca smanjuje opterećenje visokotonca što za posljedicu ima čist i detaljan zvuk s vrlo malo izobličenja.

Read More

Bas kutija velike snage i jakog zvučnog potiska. Sadrži 21“ zvučnik sa zavojnicom promjera 6“. Hibridna horn/bandpass konstrukcija kutije za rezultat ima visoku efikasnost, odličan tranzijetni odziv i mala izobličenja. Iako se kutije hibridnog dizajna mogu koristiti i na velikim otvorenim prostorima i u manjim zatvorenim, efekt ove kutije posebno dolazi do izražaja na otvorenom jer intenzitet zvučnog potiska vrlo malo opada i na desetke metara dalje od razglasa.

Read More

Bas kutija vrlo kompaktnih dimenzija iako sadrži 2 zvučnika dimenzija 15“. Namjena ove kutije je rad u djelu spektra između 80 i 250 Hz. Gornji dio basa koji je većina proizvođača razglasa pomalo zanemarila, a ukupnom dojmu zvuka daje energiju, definiciju i čvrstinu. Hibridna horn/bandpass konstrukcija povećava efikasnost, ima odličan tranzijetni odziv i vrlo malo izobličenja. U situacijama koje ne zahtjevaju sub-bas, vrlo uspješno se može koristiti kao samostalna bas kutija.

Read More

R3EH Evo sadržava srednje i vosoko-tonsku sekciju Resolution sustava. Rezultat je gotovo 40 godina unapređenja dizajna i materijala. Visoka crossover točka između 10“ srednjetonca i 1,4“ visokotonca drastično smanjuje opterećenje visokotonca što za posljedicu ima čist i detaljan zvuk s vrlo malo izobličenja. Srednjetonska jedinica papirnate membrane opterećena je hornom što za rezultat ima vrlo visoku efikasnost, vrlo malo izobličenja i odličnu kontrolu nad disperzijom zvuka. Kutija se pogoni aktivno i ne zahtjeva upotrebu elektronske korekcije zvuka.

Read More

Procesor zvuka sa 4 ulaza i 8 izlaza sa internom obradom zvuka na 96 kHz koji za Funktion one proizvodi renomirani proizvođač XTA. Centralna točka razglasnog sustava koristi se kao skretnica i limiter. Funktion one zvučnici dizajnirani su sa izbalansiranim frekvencijskim odzivom i ne koriste nikakvu korekciju signala u vidu ekvilajzera.

Read More

Snažno dvokanalno pojačalo sa izlaznim stupnjevima u H klasi i snagom od 5000 W. Vrlo lagano zbog switch mode napajanja, namjenjeno za touring, dizajnirano je po visokim MC 2 Audio standardima kvalitete zvuka.

Read More

Četverokanalno pojačalo sa izlaznim stupnjevima u AB klasi i snagom od 2700 W. Vrlo lagano zbog switch mode napajanja, namjenjeno za touring, dizajnirano po visokim MC 2 Audio standardima kvalitetom zvuka može se mjeriti sa najskupljim HiFi pojačalima.

Read More
Na vrh